DTS Craiova 2015, Săpt 5

Home / scoli / DTS Craiova 2015, Săpt 5

DTS Craiova 2015, Săpt 5

Sapt 5 - DaniÎn cea de-a 5-a săptămână de DTS am învățat despre laudă și închinare,
dar și despre administrare financiară.

Dumnezeu ne cheamă să-L laudăm pe El. Aceasta înseamnă să ne exprimăm prin cuvinte de prețuire, să-L mărim, să-I aducem Slava, Cinste, Glorie. În timpul laudei putem să fim extrovertiți; cei din jur trebuie să fie cercetați și să simtă prezența Lui. Când îl laudăm mereu, chiar și în nevoi, lauda ne ajută să ne schimbăm focusul de la problemă la Dumnezeu. Închinarea nu este doar o activitate ci trebui să devină un stil de viață.

Este foarte important timpul personal cu Dumnezeu unde să te închini Lui, să ai o conversație cu El, ceea ce ar trebui sa fie permanent, să ajungem să-L cunoaștem într-un mod experimental. Intimitatea cu Tatal l-a împuternicit pe Isus să poată face față tuturor încercărilor.

Trebuie sa ne dăruim cu totul, să-i dam ce avem mai bun, El și-a dat pe singurul Lui fiu pentru noi, adică ce avea mai bun.

Am descoperit care este cea mai tare slujbă din univers: MISIUNEA. Dumnezeu ne cheamă pe toți în lucrarea Lui: unii pe teren, iar alții prin rugăciuni și susținere financiară, formând împreună o echipă care își vede rodul. Nu ai cum să semeni și să nu culegi!

Dani G.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

You can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search