DTS CRAIOVA 2017, SĂPT 10

Home / Cursuri / DTS CRAIOVA 2017, SĂPT 10

DTS CRAIOVA 2017, SĂPT 10

Iacov Ciobotea

– Profetic și vindecare.
Am petrecut o săptămână binecuvântată alături de TPM Craiova, învățând împreună despre profetic și vindecare de la profesorul Gordon Van Veelen, din Olanda.
Oamenii apelează la profeți, sau la o citire selectivă a Bibliei, pentru că nu mai știu să distingă vocea lui Dumnezeu. Toate miracolele pe care le-a făcut Isus s-au bazat pe comunicarea cu Tatăl. Pentru a auzi vocea lui Dumnezeu trebuie să intrăm într-o stare de pace cu El. Doar în aceasta pace putem să acționăm, putem auzi vocea Lui și putem distinge voia Lui cu privire la viața noastră. Păcatul este cel care întrerupe comunicarea cu Dumnezu iar Duhul Sfânt este Cel care restabilește comunicarea. Prin restabilirea comuncării, noi putem să auzim vocea lui Dumnezeu și să cunoaștem inima Lui. Plinătatea Duhului Sfânt este cea care ne împuternicește pentru lucrare, pentru vestirea Evangheliei. Persoana Duhului Sfânt nu poate fi divizată, așa că fiecare credincios care primește Duhul Sfânt, îl primește deplin și este calificat pentru a merge în puterea Lui, pentru a profeți, pentru a face vindecări și pentru a vesti cu îndrăzneală Vestea Bună. Nu este voia lui Dumnezeu ca noi să fim confuzi, avem un statut, o identitate, o împuternicire și un mandat.
Dumnezeu vrea să ne dea revelație, iar această nu este rezultatul unei gândiri logice. Pentru a primi revelație trebuie să ne oprim din a ne gândi la probleme și la soluții. Avem nevoie să intrăm în pacea lui Dumnezeu, să ne oprim din alergarea noastră și să-L lăsăm pe Dumnezeu să ne vorbească, să înlăture confuzia din viața noastră. Având lucrurile limpezite în inima noastră, vom putea acționa cu acuratețe, în ascultare de Tatăl și așa cum Isus a scos afară din mormânt doar un om (deși erau multe morminte și mulți oameni morți în ele), tot la fel și noi să putem acționa strict la călăuzirea Duhului Sfânt, fie că e vorba de vestirea Evanghelie, de rugăciune pentru bolnavi sau de profeție.
Dorința inimii mele este să pot spune (într-o zi), ca și profesorul Gordon: “Nu am nicio întrebare. Nu am nicio confuzie!”
Doamne ajută-ne la asta!

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

You can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search