DTS CRAIOVA 2017, SĂPT 4

Home / Cursuri / DTS CRAIOVA 2017, SĂPT 4

DTS CRAIOVA 2017, SĂPT 4

Iacov Ciobotea

– Cursul Kairos desfășurat la baza TPM Craiova a fost un  prilej extraordinar de a învăța lucruri noi despre misiunea transculturală și implicațiile ei. Am învățat că misiunea este ideea lui Dumnezeu, că ea este fundamentul Bibliei, înainte să căutăm motive misionare în Biblie. Fiecare creștin trebuie să înțeleagă că Marea Trimitere este valabilă și pentru el și că este imperios necesar ca Evanghelia să ajungă la toate grupurile etnice neevanghelizate. În felul aceste realizăm două lucruri foarte importante:

  1. Împlinim porunca Domnul Isus care a fost dată ucenicilor prin dispersie tututror credincioșilor de peste veacuri și generații
  2. Grăbim revenirea Domnul nostru Isus Cristos.

Pot spune că prin cursul Kairos, Domnul a reaprins în inima mea flacăra pentru misiunea transculturală și m-a făcut să înțeleg că această lucrare trebuie să fie una primordială în viața fiecărui credincios.

Sunt recunoscător Domnului că a adus organizația TPM în Craiova, că i-am cunoscut și sper că vom avea o colaborare fructuoasă pentru Împărăția Lui. Mulțumesc Domnului și pentru Adi Bratosin, un om extraordinar, integru, dedicat și mereu gata să se jertfească pentru a ajuta credincioșii să împlinească Marea Trimitere a Mântuitorului nostru, Isus Cristos.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

You can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search