Familia Bogdan

Home / Familia Bogdan

FAMILIA BOGDAN BOGDAN

Suntem Mihai și Ema, avem doi copii și lucrăm cu Tineri Pentru Misiune din 2008, respectiv 2009. Împreună sau separat am fost în misiuni pe termen scurt în Romania, Macedonia, Republica Moldova, Serbia, Ucraina, Turcia, Egipt, Uganda, Kenia, India și Iordania. La centru TPM am fost implicați în: administrare, evanghelizare, ucenicie, predicare, laudă și închinare, studiu biblic, predare, suport financiar și conducere.

Ema: Din Sibiu, unde a practicat 12 ani de gimnastică şi a fost dublă Campioană Naţională. Toţi aceşti ani de sport au făcut din Ema o luptătoare. „…Dumnezeu m-a căutat şi m-a luat din mijlocul unei vieţii trăite fără scop și direcţie. La un an după reîntoarcerea la Dumnezeu, am spus că eu vreau să spun lumii întregi despre ce a facut Dumnezeu în viaţa mea, aşa că Dumnezeu a deschis o uşa pentru mine şi m-am întorsdin Spania în Romania pentru a face Şcoala de Ucenicie şi Misiune de 5 luni la Mediaş. Aceasta a fost începutul implicarii mele în misiune.”

Mihai: Din Bihor, crescut cu principii biblice, atât in familie, la biserica, dar şi la liceu. A studiat matematica și teologia. „În liceul creștin, făceam parte dintr-un grup de părtăşie, unde ne informam despre misionari şi ne rugam pentru ei. Într-o zi, pastorul coordonator ne-a provocat să ne rugăm nu doar pentru misionari ci şi să aflăm dacă Domnul ne cheamă chiar pe noi la lucrarea de misiune. Am acceptat provocarea, iar Domnul mi-a vorbit și mi-a dat o dorinţă puternică de a împărtăşi Evanghelia oamenilor nemântuiţi din România şi din alte națiuni. Doream să îndrăznesc lucruri mari cu Dumnzeul meu atât de mare şi nu voiam să Îl limitez prin necredinţă, deoarece Isus a spus în Ioan că cine va crede în El va face lucruri chiar mai mari decat a facut El.”

Viziunea noastră este să ajutăm oamenii să Îl cunoască pe Dumnezeu și să își împlinească chemarea.

Motive de rugăciune: călăuzire, credință vie, sănătate, protecție, relații bune

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Banca Transilvania

RON: RO76 BTRL 0050 1201 D262 54XX

€:       RO51 BTRL 0050 4201 D262 54XX

$:       RO03 BTRL 0050 2201 D262 54XX

Cod SWIFT: BTRL RO 22 BHA

Bogdan Mihail

Paypal: mihbog@yahoo.com

 

Contact Us

You can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search