Tu dăruiești, noi mergem!

Împreună pentru Marea Trimitere!
Home / Tu dăruiești, noi mergem!
Dragi prieteni,

Împărtășim cu voi ceea ce Dumnezeu face prin echipa Tineri Pentru Misiune Craiova. În același timp vă împărtășim și o provocare din lucrare, care reprezintă și o oportunitate pentru fiecare.
După 4 ani de pionierat, TPM Craiova există ca un răspuns la Marea Trimitere, de a merge și a face ucenici din toate neamurile.

A merge, înseamnă evident, a schimba locația. Aceasta am făcut și noi, toți cei 14 lucrători, ne-am schimbat locația pentru a sluji în Craiova. Astfel am mers în misiune nu doar spre Craiova ci și dinspre Craiova; spre alte sate și orașe din Oltenia, din România, dar și din Balcani. În cadrul celor patru Școli de Ucenicie și Misiune de până acum, am avut harul să mergem în misiune în Serbia și Grecia, în Macedonia și Bulgaria, în Muntenegru și Albania.

Majoritatea colegilor noștri sunt foștii nostri studenți DTS, care s-au dezvoltat în comunitatea noastră. Pe măsură ce echipa a crescut, a crescut și lucrarea. Astfel am reușit să continuăm lucrarea cu tinerii din Craiova; am ajutat câteva biserici evanghelice locale, dar și în plantarea a alte două biserici; am organizat marșuri și lanțuri de rugăciune, cât și diferite seminarii, cursuri și conferințe cu diferite teme.

De anul trecut ajutăm în mod regulat într-o lucrare din penitenciarul de minori din Craiova. De asemenea, nu demult, am început trei noi lucrări: lucrarea de alfabetizare pentru copii rromi, lucrarea de ajutorare a familiilor nevoiașe, și lucrarea de avansare rapidă a uceniciei.
În continuare, dorim să fim o binecuvântare pentru și mai mulți oameni.

Una dintre provocările cu care ne confruntăm, este să avem o mașină a noastră, pentru a nu mai fi nevoiți să tot căutăm să împrumutăm, ca până acum. Avem nevoie de o mașină fiabilă cu 9 locuri, pentru a continua să mergem mai ușor și mai mult.

Fii alături de noi în această provocare! Fii parte la răspândirea Evangheliei în Oltenia și Balcani! Ajută-ne să mergem!

Roagă-te pentru noi, și donează pentru această cauză! Ajută-ne să cumpărăm un microbus de calitate pentru mai multă mobilitate și mai mult impact.

Tu dăruiești, noi mergem!
Mulțumim!

CONTURI BANCARE

Asociația Tineri Pentru Misiune Craiova

Cont LEI: RO14BTRLRONCRT0361360101

Cont EUR: RO61BTRLEURCRT0361360101

Cont USD: RO65BTRLUSDCRT0361360101

COD SWIFT: BTRLRO22

Banca Transilvania, Sucursala Craiova

PayPal

craiova@ywam.ro

Necesar microbus: 25000€
Dăruiți: 1700€
Contact Us

You can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search