Primele impresii din Craiova

Home / stiri / Primele impresii din Craiova

Primele impresii din Craiova

In stiri

IMG_3394Au trecut deja 3 săptămâni de când ne-am mutat în Oltenia.

Suntem recunoscători de tot ce am reușit în perioada de pregătire, înainte de această mutare.

Domnul ne-a surprins și cu transportul, prin două persoane care și-au pus la dispoziție mașia.

Recent am semnat contractul de închiriere pentru centrul de misiune – o casă cu 5 dormitoare, situată la 2 km de centrul orașului.

Am reușit să despachetăm 90 % din lucruri, și suntem preocupați de utilarea casei. Sperăm ca până la Festivalul ProMisiune din august, când vom aduce o echipă aici, să avem deja paturi etajate; vestea bună este că avem deja minimul necesar pentru bucătărie și vom primi niște instrumente și chiar banii necesari pentru paturi.

Până acum ne-am bucurat de legumele proaspete (și mai ieftine decât în Ardeal), să primim vizite (din oraș, din alte localități și chiar de la Mediaș), să vizităm orașul (care un centru frumos amenajat și multe spații verzi) și să pregătim misiunea din august și Școala de ucenicie și misiune (DTS) din toamnă. Deocamdată nu am ieșit în evanghelizare, dar pregătim terenul în rugăciune.

Încă din primele zile Domnul ne-a adus în cale oameni cu care să colaborăm și pe care să îi slujim. Un păstor penticostal responsabil de județul Dolj organiza în fiecare an în luna august, o tabară pentru copiii, aproape de Dunăre; anul acesta era în impas, dar Domnul deja a pregătit soluția prin echipa cu care vom merge IMG_20150704_083358_1acolo în cadrul festivalului ProMisiune și prin niște donatori surpriză de la Cluj. Cu această echipă vrem să organizăm și în Craiova cercetare, marșuri de rugăciune, evanghelizare pe stradă prin cort medical și școală de vacanță pentru copii la o biserică baptistă.

În ciuda faptului că am auzit mai mulți tineri care vor să se mute din Oltenia, rugăciunea noastră este ca această zonă să devină una de care oamenii să fie mândri (în sensul bun), și în care „dreptatea să curgă ca o apă curgătoare, și neprihănirea ca un pârâu care nu seacă niciodată” (Amos 5:24).

Avem în continuare nevoie de sprijin în rugăciune pentru:

  • sănătate, protecție și călăuzire

  • finanțe pentru utilarea completă a casei: dulapuri, mese, scaune, birou, etc.

  • pentru fam Bogdan: o sarcină ușoară, o chirie ieftină și aproape de centru TPM (din octombrie, când vin studenții la DTS) și o mașină mai spațioasă.

  • pentru Cristina, soț 🙂

  • Pentru Daniel, Flori și Adriana (care ni se vor alătura din toamnă), să termine cu bine pregătirea la Mediaș și să crească în suportul necesar lunar.

  • mai mulți participanți la Festivalul ProMisiune și studenți la DTS.

Pentru gloria și Împărăția lui Dumnezeu,

Mihai & Ema Bogdan și Cristina Suciu

www.tpmcraiova.ro

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

You can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search