Samuel&Simona Bogdan

Home / Samuel&Simona Bogdan

Suntem Samuel şi Simona, împreună avem un băieţel şi lucrăm cu TPM din 2014 respectiv 2017!

Samuel: Sunt din Oradea şi în 2014 am mers la TPM Medias pentru a face un curs de ucenicie. Aici am fost constientizat de marea nevoie de lucrători şi nu de puţine ori am primit provocarea de a mă alătura celor ce merg să ducă Evanghelia oamenilor nemântuiţi atât din România cât şi din alte naţiuni. Când am înţeles că nu oamenii mă cheamă să merg să duc Evanghelia celor nemântuiţi, ci Dumnezeu, am acceptat. De atunci am fost în misiuni pe termen scurt în Kenia, de mai multe ori în Iordania, diferite oraţe din România iar din primăvara lui 2019, m-am alăturat la TPM Craiova.

Simona: Dorinţa puternică, ce o purtam în inimă, de a merge şi a duce Evanghelia oamenilor nemântuiţi, ma pus în cotact cu TPM Mediaş, pentru prima oară,  în 2009—an în care am experimentat   în Kenia, timp de 1 lună, ce înseamnă misiunea. Au urmat şi alte călătorii misionare în Benin, India, Tailanda, Myanmar, atât în cadrul TPM cât şi cu alte organizaţii. Lipsa cunoaşterii de Dumnezeu, descoperită în aceste naţiuni, şi nevoia mare de lucrători, m-au făcut să îmi doresc să trăiesc doar pentru asta– să-i ajut pe cat mai mulţi să aibă relaţie cu Dumnezeu!

În 2018 m-am casătorit cu Samuel, fapt care ma adus din nou în TPM, de data aceasta, în Craiova!

Împreună ne dorim să ajutăm oameni din mai multe naţiuni, să-L cunoască  pe Cristos, puterea Lui şi aleg să  trăiască radical pentru EL.

 

MOTIVE DE RUGĂCIUNE:

Sănătate, protecţie în călătorii, curaj, înţelepciune,  să umblăm în ascultare de El.

 

Contact Us

You can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search