STAFF OPPORTUNITIES

As a pioneering center, we continue to seek out people with a heart for Craiova, Romania and the nations, and a desire to live, serve and grow in community. As our staff base grows, our abilities to start new ministries grow as well.

ALATURA-TE NOUĂ CA STAF SAU VOLUNTAR!

Vino într-o echipă tânără ca să înveți, să experimentezi misiunea și să fii pregătit să mergi la următorul nivel al chemării tale! Fă pași pentru a-ți implini visul de evanghelizare și ucenicie a națiunilor!

* Ajută-ne ca personal Scoala de ucecicie și misiune – DTS (pentru cei care deja au terminat un DTS la oricare alt centru TPM).
* Vino să slujești ca voluntar (pe termen scurt sau lung in domeniile: administrator de bucatarie, munca de birou, design web, lucrător în proiect de evanghelizare tineri, administrare, mass media, producție video, organizator de evenimente pentru tineri,  coordonare echipe de misiune pe termen scurt.
* Internship (stagiu) – o perioada de câteva luni – te va ajuta să câștigi experienta in domeniul organizațional, să-ți dezvolti caracterul într-o comunitate creștină, să înveți dintr-o diversitate de activități noi, pentru ca în final să-ți cunoști mai bine chemarea și să poți aduce schimbari pozitive în societate.

VINO ȘI AJUTĂ!

Suntem deschisi sa primim pe termen scurt echipe de tineri din TPM/YWAM sau alte grupuri creștine care vor să facă misiune și să ne ajute în lucrare.

Ce puteți face: 
activități de evanghelizare în oras; slujire în biserici locale; ajutor la activitățile din centrul nostru;

Pentru mai multe informații contactați-ne aici.