Flory

Mă numesc Flori, sunt olteancă, din Slatina.

În adolescență am început să citesc cărți despre misiune, apoi în timpul liceului am început să merg anual în misiune, în cadrul Festivalului ProMisiune. Am fost în misiune pe termen scurt în Oltenia, India, Iordania, Serbia și Grecia. Dumnezeu m-a chemat la misiune și îmi doresc să trăiesc la înălțimea acestei chemări! Oltenia este locul meu natal și știu că are nevoie de lucrători. Mă ridic în Numele Lui pentru a ajuta oamenii să se apropie de El, să învețe să-I asculte glasul și să-și descopere chemarea!

Ce pot să mai zic despre mine???

Îmi place răcoarea și liniștea dimineții, ador să citesc cărți bune, mă relaxează plimbările în pădure. Deasemenea sunt mulțumitoare pentru familia și prietenii mei. Cred că voi călători în multe țări în Numele Lui și cred că voi rămâne surprinsă de planurile Lui bune pentru mine. Go Gooooood!!!!!”

Vă las cu un citat preferat:

,,Trebuie să înflorim acolo unde suntem sădiți. Dacă nu pot să fac ceea ce trebuie să fac aici și acum, nu voi fi în stare să fac în alte parte sau în altă formă…”( Lois M. Bass).. Fii credincios în lucrurile mici și ți se vor încredința altele mai mari!

Pentru donații:

Nume: LUPU FLORINA-DANIELA

Ron: RO 38 BTRL 0290 1201 M24 320 XX

€     : RO 10 BTRL EURCRT 00M 2432001

BANCA TRANSILVANIA, SUCURSALA: AGENTIA UNION (SLATINA, JUDETUL OLT)

SWIFT: BTRLRO22

COD CLIENT: 0M24320