TPM INTERNAȚIONAL

Tineri Pentru Misiune Internațional 

Youth With A Mission ( Tineri Pentru Misiune) este o mișcare globală de creștini din multe culturi, grupe de vârstă, și tradiții creștine, dedicate slujirii lui Isus în întreaga lume. De asemenea, cunoscut sub numele de YWAM (TPM), ne unim într-un scop comun de a-L cunoaște pe Dumnezeu și să-l facem cunoscut.
Pe vremea când a început în 1960, obiectivul principal a fost de implica tinerii în misiune. Astăzi, focusul încă este pe tineri dar, de asemenea, implicăm persoane cu varsta de 8 la 80 de ani. Lucrăm în prezent la mai mult de 1100 de locații in peste 180 de tari, cu un personal de peste 18.000.
Una dintre bucuriile de a participa în TPM este de a lucra cu oameni din multe națiuni. Personalul TPM provin din peste 130 de tari, inclusiv locuri ca Indonezia, Nepal, Mozambic, și Columbia.
Vă invităm alături de noi! Aflați cum vă puteți folosi darurile și chemările dumneavoastră în lumea TPM.

Pentru a raspândi Evangheliei Domnului Isus Hristos acestei generații, Tineri Pentru Misiune își concentrează eforturile în trei direcții:

  1. Ucenicia și echiparea credincioșilor pentru împlinirea Marii Trimiteri.
  2. Evanghelizare
  3. Activități social-umanitare

Motto-ul nostru este: ”Să-L cunoaștem pe Dumnezeu și să-L facem cunoscut”.

În ultimii 50 de ani TPM a dezvoltat o varietate mare de lucrări, însă Evanghelizarea, Instruirea și Ajutorul Umanitar sunt tiparele tuturor acestor lucrări. S-a inclus Universitatea Națiunilor care însumează toate cursurile de pregătire; vapoare care navighează pentru a duce ajutoare umanitare și asistență medicală în porturi din întreagă lume și lucrarea King’s Kids ( Copiii Regelui) care trimite familii în misiune.

Cum este finanțată lucrarea TPM?

Încă de la început TPM a fost formată din voluntari, care se încredeau în purtarea de grijă a lui Dumnezeu ( Matei 6:33). Aceasta înseamnă că toți lucrătorii sunt nesalariați și trebuie să își ridice propriul suport financiar prin credință și relații.

Cum poți să fii implicat?

TPM există pentru a permite tinerilor să răspundă chemării lui Dumnezeu și pentru a-L sluji cu toată inima în misiune.

TPM facilitează slujirea în misiune. Pentru a te alătura echipei TPM trebuie să urmezi cursurile Școlii de Ucenicie și Misiune (DTS), care durează 5-6 luni, în oricare din oricare centru TPM din lume, incluzând și 6 locații în România. De asemenea, după această școală de bază, poți să urmezi cursurile unei alte școli din cadrul Universității Națiunilor.