RECOMANDĂRI

Traian Pascalău
Organizatia Tineri Pentru Misiune este o oganizație mondială care slujeste Împărăției lui Dumnezeu, pregătind misionari pentru țări îndepărtate, dar și lucrători pentru bisericile locale. Ne simțim binecuvântați să avem un centru de misiune TPM în orasul nostru.
[Traian Pascalau, Pastor Biserica Penticostala „Buna Vestire”, Constanta]

Cornel Boingeanu
Mobilizarea Tinerilor Pentru Misiune înseamna geneza unei dinamici radicale a Bisericilor locale din Romania care, astfel, experimentează binecuvantarea prezenței lui Dumnezeu în generatia noastră.
[Cornel Boingeanu, Pastor, Biserica Baptista „Sfanta Treime” Bucuresti]

Ryan Shaw
Doar acum învat despre TPM Romania. Are potențial mare, imi place TPM-ul și am fost atins de mulți TPM-isti în viața mea. Aș vrea să provoc toți oamenii să facă Școala Internațională de Ucenicie și Misiune; îți va schimba viața, îți va fi o unealtă pe care Dumnezeu o va folosi pentru tot ceea ce vei face în viitor. Este o oportunitate să pui deoparte 5-6 luni să stai cu Dumnezeu, să mergi mai adânc cu Dumnezeu, ca El să lucreze în viața ta. [Ryan Shaw, presedinte fondator al organizatiei SVM2, autorul cartii „Trezirea Uriasului”.]

Brother Andrew
Tineri Pentru Misiune… Ei fac lucruri despre care se merita sa scrii. Ba mai mult: Se merita sa-i sustii! Chiar mai mult: merita sa li te alaturi .
[Brother Andrew,president of Open Doors]

Pentru recomandările altor lideri internaționali, dați click aici.