Familia Bogdan

Dovada providenței lui Dumnezeu

Suntem Mihai și Ema, avem doi copii și lucrăm cu Tineri Pentru Misiune din 2008, respectiv 2009. Împreună sau separat am fost în misiuni pe termen scurt în Romania, Macedonia, Republica Moldova, Serbia, Ucraina, Turcia, Egipt, Uganda, Kenia, India și Iordania. La centru TPM am fost implicați în: administrare, evanghelizare, ucenicie, predicare, laudă și închinare, studiu biblic, predare, suport financiar și conducere.

Ema: Din Sibiu, unde a practicat 12 ani de gimnastică şi a fost dublă Campioană Naţională. Toţi aceşti ani de sport au făcut din Ema o luptătoare. „…Dumnezeu m-a căutat şi m-a luat din mijlocul unei vieţii trăite fără scop și direcţie. La un an după reîntoarcerea la Dumnezeu, am spus că eu vreau să spun lumii întregi despre ce a facut Dumnezeu în viaţa mea, aşa că Dumnezeu a deschis o uşa pentru mine şi m-am întorsdin Spania în Romania pentru a face Şcoala de Ucenicie şi Misiune de 5 luni la Mediaş. Aceasta a fost începutul implicarii mele în misiune.”

Mihai: Din Bihor, crescut cu principii biblice, atât in familie, la biserica, dar şi la liceu. A studiat matematica și teologia. „În liceul creștin, făceam parte dintr-un grup de părtăşie, unde ne informam despre misionari şi ne rugam pentru ei. Într-o zi, pastorul coordonator ne-a provocat să ne rugăm nu doar pentru misionari ci şi să aflăm dacă Domnul ne cheamă chiar pe noi la lucrarea de misiune. Am acceptat provocarea, iar Domnul mi-a vorbit și mi-a dat o dorinţă puternică de a împărtăşi Evanghelia oamenilor din România şi din alte națiuni. Vreau să îndrăznesc lucruri mari cu Dumnzeu; nu vreau să Îl limitez prin necredinţa mea, știindă că Isus a spus că cine crede în El va face lucruri chiar mai mari decât a făcut El.”

Viziunea noastră este să ajutăm oamenii să Îl cunoască pe Dumnezeu și să își împlinească chemarea.

Motive de rugăciune: călăuzire, credință vie, sănătate, protecție, relații bune

Pentru donații:

Banca Transilvania

RON: RO76BTRL00501201D26254XX

€:       RO51BTRL00504201D26254XX

$:       RO03BTRL00502201D26254XX

SWIFT : BTRL RO 22 BHA

Bogdan Mihail

Paypal: mihbog@yahoo.com

Revolut sau cu cardul, click

revolut.me/mihailb